Espanjan kolmannella sarjaportaalla pelattu ottelu keskeytettiin sen jälkeen, kun joukkue käveli kentältä protestina maalivahtinsa rasistiselle solvaamiselle.

Raya Majadahondan maalivahti Cheikh Kane Sarr sai lauantaina punaisen kortin, kun hän hyppäsi maalinsa takana olleen väkijoukon sekaan päästettyään maalin.

Senegalilaistorjuja ilmoitti joukkuekavereilleen, että häntä oli solvattu rasistisesti, ja Rayo Majadahonda päätti poistua kentältä. Ottelu oli 2-1-tilanteessa Sestaon hyväksi, mutta peliä ei saatu jatkettua loppuun.

Artikkeli jatkuu videon alla.

GRADA B pro

@GradaBpro
🔴 Expulsado el portero del @RMajadahonda, Sarr, agarrar de la bufanda a un aficionado del @SestaoRC

El partido está suspendido.

Rayo Majadahondan kapteeni Jorge Casado kertoi Athleticille, että hän oli mennyt Sarrin ja seuran varapuheenjohtajan kanssa paikalliselle poliisiasemalle tuomitsemaan rasistiset loukkaukset ja antamaan todistajanlausuntoja.

– Tekijöistä on kuvia, minulla on ne kännykässäni. Mutta meillä ei ole vielä heidän nimiään.

Casadon mukaan katsojat olivat haukkuneet Sarria ”apinaksi”, äännelleet apinan ääniä ja käyttäneet toista rasistisesti halventavaa ilmausta hänestä.

Rayo Majadahonda on sarjassa vihoviimeisenä, mutta seuran puheenjohtaja Inaki Acha kertoi Radio Marcalle, että he eivät vaadi ottelua uudelleen pelattavaksi.

Casadon mukaan tuomarit yrittivät saada joukkueet jatkamaan peliä, mutta Rayo Majadahonda kieltäytyi.

– Olemme sarjataulukon häntäpäässä ja meillä on paljon pelissä, mutta emme välitä seurauksista. Arvomme ovat urheilullisia asioita tärkeämpiä, joten emme välitä, jos meitä rangaistaan.

– Aluksi toinen joukkue syytti joukkuekaveriamme, mutta sitten he tunsivat myötätuntoa. Se oli vähän hullua. Sarr teki vain työtään. Toivottavasti toimiin ryhdytään ja tämä on käännekohta.

JorgeCasado

@JorgeCasado89
ES UNA VERGÜENZA.
NO AL RACISMO.
TODOS SOMOS CHEICK.
@Primera_RFEF
@rfef
@RMajadahonda

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!