Nordsjællandin suomalaishyökkääjä Oliver Antman nousi sunnuntaina isoon rooliin, kun hän onnistui maalinteossa Brøndbytä vastaan pelastaakseen joukkueensa tappiolta.

Antman, 22, tuli vaihdosta kentälle ja tasoitti pelin komealla viimeistelyllä noin vartti ennen päätösvihellystä. Nordsjællandin kotiottelu päättyi 1–1-lukemiin, pitäen joukkueensa haaveet europeleistä elossa.

Nordsjælland on sarjataulukossa neljäntenä, kun kautta on jäljellä viiden ottelun verran. Sillä on kahden pisteen ero niin sarjan toisena olevaan FC Kööpenhaminaan kuin kolmantena olevaan Midtjyllandiin.

Kolmas sija veisi Nordsjællandin playoff-finaaliin, jossa se taistelee alaloppusarjan voittanutta joukkuetta (7. sija) vastaan paikasta Euroopan Konferenssiliigan karsintojen toisella kierroksella. Toinen sija veisi Nordsjællandin suoraan Konferenssiliigan karsintojen toiselle kierrokselle.

Antman on esiintynyt edukseen palattuaan pitkän loukkaantumisen jäljiltä pelikentille tänä keväänä. Huuhkajien tähtihyökkääjää on osunut kahdesti edelliseen kuuteen otteluun, joissa peliaikaa on tullut hieman yli kahden pelin verran.

Roni Raunola

@roniraunola
Oliver Antman 🆚 Brøndby IF 🎯

#Huuhkajat