SJK ja HJK iskivät yhteen keskiviikkoiltana Veikkausliigan kärkiottelussa Seinäjoella.

Ottelu päättyi 3-3-tasapeliin. SJK johtaa Veikkausliigaa pisteen erolla HJK:hon. VPS voi nousta kärkipaikalle voittamalla kierroksen omassa ottelussaan AC Oulun.

SJK aloitti ottelun vahvasti. Hienoa alkukautta pelaava Jaime Moreno vei isännät johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Maali oli Morenolle sarjakauden kolmas. Brooklyn Lyons-Foster laukoi HJK:n tasoihin hetki ennen taukoa.

Toinen jakso oli maali- ja tapahtumarikas.

Rasmus Karjalainen iski SJK:n toisen osuman heti toisen jakson alussa. SJK ei pitänyt johtoasemastaan kiinni muutamaa minuuttia enempää. Anthony Olusanya käynnisti HJK:n hyökkäyksen, pelasi pallon Topi Keskiselle, joka syötti sen takaisin boksiin ja Olusanya laukoi kauden avausmaalillaan vieraat tasoihin.

Vain viittä minuuttia myöhemmin samainen kaksikko oli toistamiseen asialla. Olusanya syötti pallon Keskiselle, joka teki komean juoksun, pääsi boksiin ja laukoi pallon komeasti maalin kattoon. 2-3.

SJK ei kuitenkaan luovuttanut. SJK haki vimmatusti tasoitusmaalia loppuhetkillä ja onnistui kuin onnistuikin maalinteossa. Jesse Öst torjui upeasti pallon kulmaksi. Tasoitusmaali syntyi kulman jälkitilanteesta, kun pallo kimposi Diogo Tomasin rinnasta HJK:n maaliin.