Napoli etsii uutta päävalmentajaa ensi kaudeksi. 

Helmikuussa Napolin peräsimeen loppukauden ajaksi pestattu Francesco Calzona jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Calzona toimii kevään ajan myös aiemmassa pestissään Slovakian A-maajoukkueen päävalmentajana ja palaa kesällä täyspäiväisesti Slovakian peräsimeen.

Napolilaislehti Il Mattinon saamien tietojen mukaan Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on valmistellut hyvin rahakasta tarjousta Antonio Contelle

De Laurentiis halusi palkata Conten Napolin peräsimeen jo viime syksynä, mutta tuolloin osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Il Mattinon mukaan De Laurentiis tarjoaa Contelle kolmivuotista sopimusta ja kahdeksan miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Lisäksi De Laurentiis on valmis antamaan Contelle vapaat kädet siirtomarkkinoiden ja Victor Osimhenin korvaajan suhteen. Osimhenin on määrä vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen.

Myös AC Milanin on kerrottu keskustelleen Conten edustajien kanssa. Conte on ollut työttömänä noin vuoden ajan poistuttuaan Tottenhamista maaliskuussa 2023.

LUE MYÖS