Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia pelaa hienoa kautta Serie B:ssä. 

Venezia on parhaillaan sarjataulukossa kolmantena ja taistelee suorasta noususta Serie A:han. Sarjataulukon kaksi parasta nousee suoraan sarjatasoa ylemmäs. Toisena oleva Como on kolme pistettä Veneziaa edellä, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Pohjanpalo, 29, pelaa loistavaa kautta. Suomalaishyökkääjä johtaa 20 maalillaan ylivoimaisesti sarjan maalipörssiä.

– Pelaamme hienoa kautta. Jatkamme siitä, mihin jäimme viime kaudella. Henkilökohtaisellakin tasolla kauteni on ollut hyvä. Toivottavasti maalini voivat auttaa joukkuetta päättämään kauden parhaalla mahdollisella tavalla, Pohjanpalo totesi Venezian verkkosivuilla.

– Hyökkääjiä usein arvostellaan maalimäärän perusteella, joten voin olla vain tyytyväinen tilastoihini. Mielestäni tämä on ollut paras kauteni tähän mennessä. Tein viime kaudellakin paljon maaleja. Tällä kaudella on vaikeampi yltää samaan, koska vastustajat tuntevat minut ja sen, miten joukkueemme pelaa. 

Venezia on varmistanut paikkansa nousukarsinnoissa. Pohjanpaloa ei haittaa, vaikka joukkue joutuisi suoran nousun sijaan pudotuspeleihin.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että varmistimme paikkamme nousukarsinnoissa. Yritämme saavuttaa unelmamme. On samantekevää, joudummeko pudotuspeleihin. Jos joudumme, niin pelaamme ne ja annamme parhaamme.

Venezia kohtaa perjantai-iltana Cremonesen.

LUE MYÖS