VPS otti maanantaina kauden kuudennen voittonsa Veikkausliigassa kaatamalla FC Interin kotikentällään 3-1.

Yevgeni Bashkirovin ja Martti Haukiojan osumat siivittivät vaasalaiset taukojohtoon.

Joonas Kekarainen iski Interille kavennuksen 92. minuutilla, mutta turkulaisten loppukiri päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Vain hetkeä myöhemmin Inter menetti pallon syvällä omalla puoliskollaan ja Gleofilo Vlijter rokotti vieraita välittömästi.

VPS:llä on yhdeksän pelin jälkeen 19 pistettä kasassa, ja se on tasapisteissä sarjakärki KuPS:n kanssa.

FC Inter taas on kerännyt yhdeksästä ottelusta vain viisi pistettä. Tällä hetkellä joukkue on viiden sarjapelin tappioputkessa, joten pisteitä ei ole herunut kuukauteen lainkaan.

Maanantain ottelun jälkeen Interin kapteeni Juuso Hämäläinen oli äärimmäisen pettynyt. Pitkän linjan interiläinen pidätteli kyyneliään Ruudun haastattelussa.

– En mä tiedä, ei mulla ole mitään sanottavaa enää.

– Mä oon antanut kaikkeni, ja se ei vaan riitä tällä hetkellä. En tiedä… Sori, mut en mä vaan oikeesti enää pysty, sanoi Hämäläinen ja poistui haastattelusta.