José Mourinho etsii uutta työnantajaa.

Mourinho sai tammikuussa potkut AS Roman päävalmentajan paikalta. Mourinho valmensi AS Romaa kahden ja puolen vuoden ajan voittaen Konferenssiliigan mestaruuden keväällä 2022.

Turkin suurseura Fenerbahçe järjestää kesäkuussa puheenjohtajavaalit.

Ehdolle asettuva Aziz Yıldırım on kertonut julkisuudessa neuvotelleensa Mourinhon kanssa sopimuksesta. Yıldırımin mukaan Mourinho allekirjoittaa välittömästi sopimuksen Fenerbahçen kanssa, jos Yıldırım valitaan seuran uudeksi puheenjohtajaksi.

Yıldırım kertoi turkkilaismedialle keskustelleensa hiljattain Mourinhon kanssa puhelimessa. Yıldırım matkustaa viikonloppuna Lontooseen ja tapaa Mourinhon Mestarien liigan finaalin yhteydessä.

– Mourinho kertoi minulle katsoneensa Fenerbahçen ja Istanbulsporin välisen ottelun. Hän todennäköisesti näki myös derbyn Galatasarayta vastaan. Lontoossa kerromme Mourinholle, että hän saa vapaasti päättää hankinnoistamme. Teemme asiat juuri niin kuin hän haluaa. Raha ei ole ongelma. Seurallamme on aina rahaa, Yıldırım totesi.

Yıldırım, 71, toimi Fenerbahçen puheenjohtajana vuodet 1998-2018.

LUE MYÖS