Vaasan Palloseuran pitkä tappioton putki Veikkausliigassa tuli päätökseen perjantaina, kun se hävisi Kuopion Palloseuran vieraana 1-2.

VPS oli ennen perjantaita pelannut 22 sarjaottelua putkeen ilman tappiota. Putki alkoi viime vuoden heinäkuussa ja sisälsi vain kaksi tasapeliä.

Perjantaina KuPS meni toisen jakson alussa kahden maalin johtoon Clinton Antwin ja Axel Vidjeskogin osumilla. Vepsu kavensi 71. minuutilla Mads Borchersin maalilla ja pääsi pelaamaan viimeiset parikymmentä minuuttia ylivoimalla Ibrahim Cissén toisen keltaisen kortin myötä.

Vierasjoukkue painoi lopussa kovaa päälle, muttei saanut tasoitusta aikaiseksi.

VPS jatkaa tappiosta huolimatta sarjakärjessä. Tappioitta kautensa aloittanut KuPS taas nousi toiseksi, pisteen päähän vaasalaisista.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
VPS:n uskomaton 22 ottelua kestänyt tappiottomien otteluiden putki saa päätöksensä Kuopiossa. Vepsu oli edellisen kerran hävinnyt Veikkausliigassa viime kesäkuussa FC Hongalle.