HJK palasi perjantaina Veikkausliigassa voittojen tielle kaatamalla SJK:n kotikentällään 4-1.

Seinäjokelaiset siirtyivät johtoon jo viidennellä minuutilla, kun Fallou Ndiaye nousi kulmapotkussa omiin korkeuksiinsa ja puski pallon sisään.

Klubille vihellettiin puolen tunnin kohdalla rangaistuspotku, kun Salim Yussif otti huonon kosketuksen ja rikkoi Anthony Olusanyaa tavoitellessaan palloa takaisin. Pilkkuvastuun otti Lucas Lingman, joka laittoi pelivälineen varmasti sisään.

Kotijoukkue osui toistamiseen 78. minuutilla. Santeri Hostikan keskitys tavoitti takatolpalta Luke Plangen, joka kurotti pallon sisään.

Sama kaveri oli asialla viisi minuuttia myöhemmin, kun Klubi osui jälleen. HJK hyökkäsi nopeasti vastaan SJK:n kulmapotkun jälkeen ja Kevin Kouassivi-Benissan tarjoili pallon Plangelle, joka tykitti illan toisen osumansa.

Plange sai hattutemppunsa täyteen lisäajalla. Läpisyöttö yllätti SJK:n puolustuksen, ja englantilaishyökkääjä kiersi maalivahti Roope Paunion ennen viimeistelyään.

Crystal Palacesta lainatusta Plangesta on povattu HJK:n ykköshyökkääjää, mutta hän oli ennen perjantaita onnistunut maalinteossa vain kahdesti. SJK:ta vastaan Plange tuli kentälle vasta 71. minuutilla.

HJK nousi voiton myötä kolmanneksi ja SJK putosi viidenneksi.