Hollanti ja Ranska pelasivat perjantaina 0-0-tasapelin miesten EM-kisojen toisessa lohkopelissään.

Ranskan maalivahti Mike Maignan joutui venymään heti ensimmäisellä minuutilla hyvään torjuntaan, kun Jeremie Frimpong karkasi linjan taakse ja tavoitteli vedollaan takakulmaa.

Vajaan vartin kohdalla myös Hollannin päädyssä oli syntyä maali. Adrien Rabiot ja Antoine Griezmann pääsivät kahdestaan maalivahtia vastaan, mutta Rabiot’n syöttö jäi hieman taakse, ja tilanne kuivui siihen.

Tauolle mentäessä kummallekin oli kirjattu kuusi maalintekoyritystä, mutta Ranska oli luonut enemmän maaliodottamaa (0.2-0.6).

Hollanti oli toisellakin puoliskolla alakynnessä, mutta se heilutti verkkoa 69. minuutilla, kun Xavi Simons latasi pallon alakulmaan. Maali kuitenkin hylättiin videotarkistuksen jälkeen, koska paitsioasemassa olleen Denzel Dumfriesin katsottiin vaikuttaneen peliin.

Ranskan kapteeni Kylian Mbappé seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä. Tähtihyökkääjä mursi nenänsä Les Bleusin avausottelussa Itävaltaa vastaan.

Hollannilla ja Ranskalla on kummallakin on kahden pelin jälkeen neljä pistettä kasassa. Tasapelin myötä lohkojumbo Puolasta tuli ensimmäinen joukkue, jonka putoaminen on jo varmistunut.

D-lohkon sarjataulukko
#JoukkueOVTHMP
1Itävalta AUT32016-46
2Ranska FRA31202-15
3Hollanti NED31114-44
4Puola POL30123-61

LUE MYÖS