Veikkausliigassa nähtiin perjantaina melkoinen yllätys.

Ennakko-odotuksiin nähden surkeaa kautta pelaava ja siksi hiljattain valmentajaakin vaihtanut AC Oulu kaatoi KuPSin Raatin Stadionilla 1-0.

AC Oulun kapteeni Niklas Jokelainen viimeisteli ottelun ainokaisen kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Danny Barrow pelasi pallon maalille ja Jokelainen pääsi siirtämään pelivälineen tyhjään maaliin.

KuPS-ottelu oli Konstantinos Bratsosille ensimmäinen AC Oulun peräsimessä. AC Oulu vaihtoi valmennustaan viime viikolla, kun päävalmentajana työskennellyt Rauno Ojanen, pelillisen prosessin johtaja Tuomas Silvennoinen ja apuvalmentaja Mikko Viitsalo saivat potkut.

AC Oulu on onnistunut voittamaan kotikentällään kuukauden sisällä KuPSin lisäksi myös HJK:n. AC Oulu jatkaa kymmenentenä Veikkausliigassa.

KuPSille tappio oli jo kolmas peräkkäinen sarjan puolella. Oulu-ottelua edelsivät tappiot FC Hakalle ja HJK:lle.

LUE MYÖS