Kylian Mbappé ei voi käyttää harjoituksissa nähtyä kasvomaskiaan, mikäli hyökkääjä nähdään kentällä Hollantia vastaan perjantai-iltana. UEFA:n säännöt sallivat vain yksiväriset maskit.

Mbappén, 25, nenä murtui törmäyksessä Kevin Dansoon Ranskan EM-kisojen avausottelussa Itävaltaa vastaan. Maajoukkueen kapteenin pelikuntoa on arvuuteltu viime päivät mediassa.

RMC:n tämän hetken tiedon mukaan Mbappé aloittaisi Hollantia vastaan penkiltä, jotta hänet saataisiin avauskuntoon lohkon päättävään Puola-otteluun ensi viikon tiistaina.

Mbappé kuvattiin torstain harjoituksissa kolmivärinen kasvomaski kasvoillaan Ranskan lipun mukaan. Kentälle astuessa maskin on vaihduttava yksiväriseksi noudattaakseen UEFA:n sääntöjä.

UEFA:n sääntökirjan mukaan vain yksiväristen hoitoapuvälineiden käyttö on sallittua. Myöskään joukkueen tai valmistajan nimi ei saa olla tunnistettavissa. Mbappén harjoituksissa käyttämässä maskissa näkyi pelaajan pelinumero 10, Ranskan jalkapalloliiton logo ja kaksi tähteä maan kahta maailmanmestaruutta symboloiden.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🎭🇫🇷 Kylian Mbappe’s mask is ready.

Ranska voitti avauspelissään Itävallan 1-0-lukemin. Voitto Hollannista varmistaisi D-lohkon voiton.

LUE MYÖS!