Ranska saattaa joutua pärjäämään EM-kisojen puolivälieriin asti ilman Kylian Mbappéa. RTL Francen tietojen mukaan nenänsä eilen Itävaltaa vastaan murtanut maajoukkueen kapteeni joutuisi olemaan kaksi viikkoa sivussa Les Bleus’n vahvuudesta.

Mbappén, 25, nenä murtui ottelun loppuhetkillä, kun hyökkääjä löi kaksinkamppailutilanteensa päänsä Itävallan puolustajan Kevin Danson olkapäähän. Ranskan jalkapalloliitto vahvisti aiemmin, ettei vamma tarvitse ainakaan välitöntä leikkausta.

RTL:n tietojen mukaan Mbappén tulisi levätä noin 15 päivää. Ranskan tähti saattaisi olla tuollojn myös ensimmäisen pudotuspelikierroksen poissa vahvuudesta.

Mirror uutisoi Mbappén nenässä olevan turvotusta, joka voi vaikeuttaa hengittämistä. Ranskan talismaaneille tehdäään vielä lisää testejä ja hänelle suunnitellaan suojaavaa maskia lopputurnausta varten.

Ranska voitti avausottelussa Itävallan 1-0-lukemin. Les Bleus kohtaa vielä lohkovaiheessa perjantaina Hollannin ja ensi viikon tiistaina Puolan.

LUE MYÖS!