Ranska harkitsee laiturinsa Ousmane Dembélén pudottamista avauskokoonpanosta tiistain EM-otteluun Puolaa vastaan, kertoo L’Équipe. PSG-pelaaja ei ole saanut tulosta aikaiseksi EM-kisojen kahdessa ensimmäisessä lohko-ottelussa.

Ranska voitti avauspelissään Itävallan 1-0-lukemin ja pelasi toisessa ottelussaan maalittoman tasapelin Hollantia vastaan. Voittomaali Itävallan verkkoon oli oma maali, joten kukaan Les Bleus’n pelaaja ei ole toistaiseksi osunut turnauksessa.

Dembélén, 27, kanssa avauspaikasta oikealla laidalla kilpailevat Kingsley Coman ja Randal Kolo Muani. Kaksikosta Bayern Münchenia edustava Coman oli Bundesliigan loppukauden loukkaantuneena. Muanilla oli puolestaan vaikea debyyttikausi Ranskassa PSG:n riveissä.

Sekä Coman että Muani ovat päässeet edellisissä otteluissa vaihdosta sisään.

Ranska kohtaa Puolan tiistaina kello 19:00 alkavassa ottelussa. Les Bleus on D-lohkossa toisena tasapisteissä Hollannin kanssa.

LUE MYÖS!