Leo Messi jätti Euroopan taakseen vuosi sitten. Messi siirtyi vapaana agenttina MLS-seura Inter Miamiin.

Huuhkajista tutun Robert Taylorin kanssa pelaava Messi on esiintynyt edukseen Inter Miamissa. 29 otteluun on syntynyt 25 maalia ja 16 maalisyöttöä.

Messi on parhaillaan Argentiinan A-maajoukkueen mukana Copa Américassa. Copa América käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä. Argentiina kohtaa avausottelussaan Kanadan.

Marcelo Tinelli haastatteli Messiä, joka kertoi elämästään Yhdysvalloissa.

– Pelaat ottelun viikossa ja sinulle jää enemmän aikaa omaan elämääsi. Voit tehdä enemmän asioita kuin Euroopassa. Saat aikaa itsestäsi huolehtimiseen, lepäämiseen ja hyvin syömiseen. Yhdysvalloissa sinulle annetaan hieman enemmän vapauksia. Vaikka kaikki haluamme aina voittaa, otat sen eri tavalla. Täällä paine on erilaista.

Messin tavoite on johdattaa Inter Miami ensimmäiseen MLS:n mestaruuteen. Inter Miami johtaa MLS:n itäistä konferenssia.

– Pidän voittamisesta ja kilpailemisesta. Kesken pelin voit tulistua jostain yksittäisestä asiasta ja hetkeä myöhemmin mietit, miksi ihmeessä edes suutuit siitä. Koen tuollaisia tunteita myös Inter Miamin otteluissa. Tavoitteemme on kehittää seuraa ja voittaa seurahistorian ensimmäinen mestaruus. Inter Miami on ollut pystyssä vain vähän aikaa ja seura kehittyy jatkuvasti.

LUE MYÖS