Kylian Mbappé on tehnyt ensimmäisen maalinsa EM-tasolla. Ranskan kapteeni osui rangaistuspotkusta lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Puolaa vastaan. Ranska joutui tyytymään 1-1-tasatulokseen ja menetti lohkovoittonsa Itävallalle.

Nenänsä Ranskan avauspelissä Itävaltaa vastaan murtanut Mbappé, 25, nousi suoraan avaukseen huilattuaan perjantain Hollanti-ottelun. Tähtihyökkääjä sijoitti pallon varmasti oikeaan nurkkaan Puolan maalivahdin Lukasz Skorupskin aavistettua vastakkaiseen suuntaan.

Mbappé riisui kasvomaskinsa tuulettaessaan osumaansa. Ousmane Dembélé hankki pilkun painostettuaan Jakub Kiwiorin haastollaan rikkeeseen.

Ranska menetti johtoasemansa viimeisen vartin aikana Robert Lewandowskin tehtyä tasoituksen myös pilkulta. 1-1-tulos ei riittänyt Les Bleus’lla lohkovoittoon Itävallan yllätettyä Hollannin 3-2-numeroin rinnakkaisessa ottelussa.

Muokattu 25.6. klo 21.14: Ottelun lopputulos päivitetty.

ESPN FC

@ESPNFC
KYLIAN MBAPPÉ SCORES HIS FIRST EVER GOAL AT THE EUROS!!!

MASK OFF 😤

LUE MYÖS!