Puola voitti maanantaina Turkin harjoitusottelussa maalein 2-1.

Puola sai voitosta huolimatta surkeita uutisia jo ensimmäisen puolituntisen aikana. Avauskokoonpanon molemmat hyökkääjät joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten vuoksi.

Heti alussa maalinteossa onnistunut Karol Świderski loukkasi nilkkansa ja jätti kentän 19. minuutilla. Varttia myöhemmin maajoukkueen ykköstähti Robert Lewandowski pyysi vaihtoa. Lewandowski loukkasi oikeaa jalkaansa. Tauolla Paweł Dawidowicz otettiin pois kentältä niin ikään loukkaantumisen vuoksi.

Puolan A-maajoukkueen päävalmentaja Michał Probierz otti kantaa loukkaantuneiden pelaajien tilanteeseen.

– Lewandowskin vamma on lievää sorttia. Toivomme, ettei sen suhteen tule ongelmia. Swiderski väänsi nilkkansa. Saamme parempaa tietoa tarkempien tutkimusten jälkeen. Myös Dawidowicz loukkaantui, mutta odotamme hänen kuntoutuvan pian. Tällä hetkellä en usko kutsuvani muita pelaajia joukkueeseen.

Puolan jalkapalloliitto tiedotti tiistaina, ettei Lewandowski pelaa sunnuntaina lohkovaiheen avauskierroksella Hollantia vastaan. Lewandowski saattaa olla pelikunnossa lohkovaiheen toisessa ottelussa.

Lewandowski on 82 maalillaan Puolan A-maajoukkuehistorian kaikkien aikojen paras maalintekijä.

LUE MYÖS