Ranskan joukkueen otteet meneillään olevissa EM-kisoissa ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. Ranska menetti lohkovaiheen päätöskierroksella D-lohkon lohkovoiton melko yllättäen upeasti suoriutuneelle Itävallalle. Jatkopaikka neljännesvälieriin on Gallian kukoille toki varma, vaikka lohkovoitto ei irronnutkaan.

Ranskan otteiden lisäksi myös pelaajatähti Antoine Griezmann on puhuttanut medioissa. Griezmannin asema avauskokoonpanossa on herättänyt keskustelua, ja esimerkiksi Ranskan ja Puolan välisessä kamppailussa Griezmann otettiin vaihdosta kentälle toisella puoliajalla.

Valmentaja Didier Deschampsilta kysyttiin Griezmannin asemasta maanantaina.

– Antoinen vaikutus peliimme on tärkeässä osassa. Minulla on täysi luottamus häneen, Deschamps sanoi.

Sisäisesti Griezmannin kerrotaan kuitenkin olevan pettynyt ja turhautunut, kertoo Sport Bild. Tämän kerrotaan aiheuttaneen Ranskan pukuhuoneessa levottomuuksia. Griezmann ei lähteiden mukaan voi ymmärtää päätöstä jättää hänet sivuun avauskokoonpanosta, sillä hän tuntee olevansa vielä riittävän hyväkuntoinen.

– 33-vuotiaana palautuu hitaammin, mutta olen kunnossa ja tunnen oloni sataprosenttiseksi. Voin fyysisesti erittäin hyvin, vaikka valmistautuminen oli rankkaa, Ranskan varakapteeni kertoi tuntemuksiaan lehdistötilaisuudessa.

Lue myös