Portugalin päävalmentaja Roberto Martínez on huolissaan siitä, että katsojat juoksevat kesken ottelun kentälle ottamaan yhteiskuvia pelaajien kanssa.

Lauantaina viisi ihmistä tunkeutui luvatta kentälle napsimaan kuvia Cristiano Ronaldon kanssa, kun Portugali voitti Turkin 3-0 miesten EM-kisoissa.

Westfalenstadionin järjestyksenvalvojien oli joka kerta juostava nurmelle ottamaan katsojat kiinni samalla, kun muu yleisö odotti turhautuneena.

Loppua kohden myös Ronaldo, 39, ja muut pelaajat vaikuttivat varsin kypsiltä koko touhuun. Ensimmäinen kentälle tunkeutuja oli nuori poika, jota Ronaldo halasi ja otti tämän kanssa hymyssä suin yhteiskuvan.

Kolmannen katsojan kohdalla Ronaldo oli jo silmin nähden väsynyt menoon, kun eräs fani tunkeutui kentälle Portugalin valmistautuessa Turkin kulmapotkuun. Viimeinen eli viides katsoja juoksi kentälle pelin päätyttyä, ja hänet Ronaldo työnsi pois luotaan ennen kuin järjestyksenvalvojat saivat fanin kiinni.

Martínez ymmärtää, että kannattajat haluavat vain kokea hetken idolinsa kanssa, mutta kentälle juokseminen ei ole oikea tapa tehdä niin.

– Se on huolestuttavaa. Tänään kannattajien aikomukset olivat hyvät. Me kaikki rakastamme faneja, jotka tunnistavat suuret tähdet ja ikonit… kommentoi Martínez BBC:n mukaan.

– Mutta täytyy ymmärtää, että on vaikea hetki, jos heidän aikeensa ovat väärät. Meidän on oltava varovaisia. Sitä ei saisi tapahtua – täällä on paljon turvahenkilöstöä.

– Meidän pitäisi antaa viesti myös faneille, koska se ei ole oikea tapa. Se voi pahentua tulevaisuudessa. Ei ole hyvä, että pelaajat ovat näin alttiina kentällä.

LUE MYÖS