Stefano Pioli siirtyy saudiarabialaisen Al-Ittihadin peräsimeen, kertoo Fabrizio Romano.

Romanon saamien tietojen mukaan Pioli allekirjoittaa kolmivuotisen sopimuksen Al-Ittihadin kanssa.

Al-Ittihad etsi muutaman kuukauden ajan uutta päävalmentajaa, sillä seura päätti jo keväällä antavansa potkut Marcelo Gallardolle. Al-Ittihad on ollut sittemmin muun muassa Fulham-luotsi Marco Silvan kintereillä, mutta portugalilaisvalmentaja jäi ennemmin Valioliigaan.

Pioli sai hiljattain potkut AC Milanin päävalmentajan paikalta. Piolin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta AC Milan päätyi lopulta vaihtamaan valmentajaa. AC Milan palkkasi Paulo Fonsecan uudeksi päävalmentajakseen.

Pioli, 58, johdatti AC Milanin Serie A:n mestaruuteen keväällä 2022.

Päättynyt kausi oli Al-Ittihadille suuri pettymys. Al-Ittihad sijoittui Saudi-Arabian pääsarjassa vasta viidenneksi ja jäi yli 40 pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Al-Hilalista. Al-Ittihad voitti Saudi-Arabian mestaruuden keväällä 2023.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 EXCL: Stefano Pioli signs three year deal as new Al Ittihad manager! 🟡⚫️🇸🇦

Saudi’s back and Al Ittihad ready for new ambitious era with former Serie A winner manager at AC Milan.

Ittihad believe Pioli is perfect choice for new project.

Here we go. 🇮🇹🤝🏻

LUE MYÖS