Espanja ja Ranska iskivät yhteen tiistai-iltana EM-kisojen välierissä.

Espanja voitti ottelun 2-1 ja eteni sunnuntaina pelattavaan EM-finaaliin. Espanja kohtaa finaalissa joko Hollannin tai Englannin, jotka kohtaavat toisensa keskiviikkoiltana.

Ranska siirtyi johtoon jo kahdeksannella minuutilla. Kylian Mbappé sai pallon itselleen laidalla ja lähetti keskityksen boksiin. Randal Kolo Muani voitti pääpallon ja puski pelivälineen ohi Unai Simónin.

Espanja onnistui kääntämään pelin seuraavan vartin aikana.

Loistavaa EM-turnausta pelaava Lamine Yamal, 16, laukoi upeasti Espanjan tasoihin 21. minuutilla. Yamal sai pallon boksin ulkopuolella ja laukoi sen komeasti yläkulmaan. Osuma oli kenties koko kisojen komein. Muutamaa minuuttia myöhemmin Dani Olmo laukoi Espanjan johtoon.

Olivier Giroud pelasi tiistaina viimeisen maaottelunsa. Giroud ilmoitti turnauksen alla lopettavansa mittavan maajoukkueuransa EM-kisoihin. Konkarihyökkääjä on 57 maalillaan Ranskan maajoukkuehistorian paras maalintekijä.

LUE MYÖS