Maalivahtilegenda Jens Lehmann uskoo, että Saksalla on hyvä mahdollisuus voittaa Espanjan ”kokematon” joukkue miesten EM-kisoissa.

Saksa ja Espanja ovat olleet kenties turnauksen kaksi parasta joukkuetta, ja ne kohtaavat toisensa perjantaina puolivälierässä.

61 ottelua Saksan paidassa pelannut Lehmann, 54, ennakoi ottelua Welt TV:llä ja arveli, että Espanjan kokemattomuus voi kääntyä joukkuetta vastaan.

– Olemme nähneet Espanjan hyvät tulokset lohkovaiheessa. Teknisyyden osalta he saattavat olla parempia kuin me, mutta he ovat kuitenkin pituudeltaan pieniä, ja kokemattomia.

– He ovat joukkueellinen lapsia. Heillä on todella nuoria pelaajia, heillä ei ole paljon kokemusta kansainvälisistä peleistä.

Lehmannin kommentit ovat aiheuttaa parranpärinää Espanjassa. Maan suurimman urheilulehden Marcan etusivulla luki keskiviikkona: ”Lehmann, Saksan historiallinen maalivahti – taas yksi, joka ei ota meitä vakavasti.”

Espanjan suuriin onnistujiin turnauksessa ovat lukeutuneet esimerkiksi laitahyökkääjät Nico Williams ja Lamine Yamal, joiden yhteenlaskettu ikä on vain 37 vuotta.

Afición Deportiva

@AfDeportiva_
☀️☕️ ¡𝗕𝘂𝗲𝗻𝗼𝘀 𝗱𝗶́𝗮𝘀!

🗞 Estas son las portadas de la prensa deportiva en este miércoles, 3 de julio.

🔥🇩🇪 Las declaraciones incendiarias de Jens Lehmann sobre España acapara la portada del diario @marca.

⚔️ El España - Alemania copa más portadas de la prensa española.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS