FC Honka kohtaa Veikkausliigan kamppailussa torstaina Kuopion Palloseuran kotikentällään. Molemmat joukkueet ovat avanneet kauden heikosti, mutta viime kierrokset ovat antaneet lupauksia paremmasta.

– Kohtuullisen vaarallisessa vaiheessa kohdataan KuPS. Heidän saldonsa ei ole tähän mennessä toivottu, niin kuin ei meilläkään, mutta heillä on alla tuollainen selkeä voitto, joka antaa uskoa paremmasta, FC Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoo seuran verkkosivuilla viitaten KuPSin 3-0-voittoon FC Hakasta.

Varsinaista yleisötulvaa ei Espoossa tällä kaudella ole otteluisssa nähty, mutta torstai-ilta tuonee tähän muutoksen, sillä seuran yhteistyökumppani Stadium tarjoaa koitokseen ilmaisen sisäänpääsyn kaikille ennen klo 18.10 saapuneille katsojille. ”Bana” tietää kotiyleisön merkityksen.

– Kaikki jalkapalloa tai jotain muuta urheilua suuren yleisön edessä pelanneet tietävät sen. Pelin luonne jotenkin muuttuu, se katsojien huuma tarttuu ilman muuta myös pelaajiin. Peli on totaalisen erilaista pelaajankin tunnetasolla, joten totta kai kotiyleisön tuki on todella tärkeää.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!