Englantilaislehdistön mukaan Manchester United -legenda David Beckham haluaa tuoda entisen pelikaverinsa Cristiano Ronaldon pohjoisamerikkalaiseen MLS-liigaan. Vapaapotkuspesialisti rakentelee joukkuetta Miamin alueelle ja kaipaa perustettavaan seuraan heti aluksi valovoimaista tähtipelaajaa.

– Becks ymmärtää tarvitsevansa suuren nimen joukkueeseen, kun homma käynnistyy. Eikä kukaan ole suurempi kuin Ronaldo – maailman paras pelaaja. Ronaldo rakastaa Amerikkaa kaikkine mahdollisuuksineen, nimetön MLS-lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Lehti arvioi, että Ronaldon siirto Miamiin voisi tapahtua aikaisintaan vuonna 2017. Tuolloin Real Madridin kiintotähti olisi 32-vuotias.

– Ei ole mikään salaisuus, että Ronaldo on ajatellut päättävänsä uransa Yhdysvalloissa ja jäävänsä tänne asumaan. Tällainen siirto voisi olla hänelle täydellinen, sama lähde jatkaa.

David Beckham maalaili suuntaviivoja uudelle Miamiin perustettavalle seuralleen viime viikolla. Joukkueen liigaan liittymisen ajankohtaa ei kuitenkaan ole vielä päätetty.