Chelsean viime kauden tehohyökkääjä Diego Costa myöntää olleensa ylipainoinen, kun kausi tänä vuonna nytkähti liikkeelle.

Hallitsevan Valioliiga-mestarin kauden alku on ollut huonoin 37 vuoteen. Kahdeksan pelattua liigaottelua ovat tuoneet vasta kaksi voittoa Jose Mourinhon ohjeistaman ryhmän tilille. Syytä heikkoon alkukauteen on spekuloitu, eikä edes Mourinho itse ole osannut antaa paljastavaa vastausta.

Yksi syy voisi löytyä pre-seasonista, sillä selkeästikään kaikki pelaajat eivät ole olleet riittävässä kunnossa.

– Aion olla hyvin rehellinen. Ehkä muutama viikko sitten, viisi tai kuusi viikkoa sitten, en ollut parhaimmillani. En ainakaan fyysisesti, Costa myönsi ESPN:n mukaan.

– Juttelimme pelaajien kanssa ja tiedämme, että ehkä kauden alussa emme olleet 100-prosenttisessa tikissä, kuten meidän olisi pitänyt tänne tullessamme olla. Loukkaannuin viime kauden lopussa ja sitten menin lomalle.

– Ehkä lipsuin dieetistäni ja kun tulin takaisin, en ollut sillä tiellä missä minun olisi pitänyt olla. Olin hiukan ylipainoinen. Se vaikutti peliini. Voit olla itsekäs ja syyttää manageria, mutta en aio tehdä niin.

Costan kommenttien rivien välistä voi lukea, ettei hän ollut ainut samankaltaisten ongelmien kanssa.

– Olen vastuullinen 100-prosenttisesti ja niin ovat muutkin jätkät. Joten nyt voimme vain harjoitella ja tehdä töitä erittäin lujasti, jotta pääsemme samalle tasolle kuin kautta aiemmin, Costa tokaisi.

Chelsean seurajohto on antanut täyden tukensa Mourinholle, ja samoin tekee myös Costa. Costan mukaan kaikki pelaajat tuntevat samoin.