Kolmatta kauttaan SK Rapid Wieniä edustava Markus Heikkinen palasi tositoimiin tiistaina kärsittyään yhden ottelun pannan. Austria Kärnteniä vastaan punaista korttia katsellut suomalainen pelasi nyt täydet 90 minuuttia huipputärkeässä LASK-matsissa, josta ei herunut kuin yksi piste.

//

Ymmärrettävästi Rapid-leirissä oltiin pettyneitä, sillä keskiviikkona pahin kilpakumppani RB Salzburg voitti SV Riedin kahdella maalilla kasvattaen sarjajohdon suomalaisjoukkueeseen jo kahdeksaan pisteeseen.

– Ei tosiaan voi olla tyytyväinen tulokseen. Meillä oli paikkoja vaikka kuinka. Kyllähän noista paikoista olisi pitänyt ainakin kertaalleen osua, mutta tolppaa lähemmäs emme päässeet, vaikeroi Heikkinen ottelun jälkeen.

Itävallan Bundesliga pelataan nelinkertaisena sarjana ja jäljellä on enää kuusi ottelukierrosta. Heikkisen Rapidin plakkarissa on 60 pistettä, kun taas RB Salzburg on karussa 68 pisteen turvin.

– Kahden pisteen menettäminen oli todella paha juttu tähän paikkaan Alla oli hyvä voittoputki, mutta sille olisi ehdottomasti tarvittu jatkoa.

Ensi lauantaina Heikkisen ja Rapid Wienin pistemetsästys jatkuu, kun kotiareenalle saapuu viidentenä majaileva SC Wiener Neustadt. Pisteet siitä matsista ovat jo elintärkeät.

//