Veikkaus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Veikkausliigan kanssa ja jatkaa pääyhteistyökumppanina myös vuonna 2010. Sopimus sisältää myös option tuleville vuosille. Veikkaus on jo monivuotinen pääyhteistyökumppani suomalaisessa jalkapallossa.

– Jos suomalainen jalkapalloilu voi hyvin, merkitsee se lisää tuottoja Veikkaukselle ja sitä kautta taas suomalaiselle jalkapalloilulle, eli muodostuu positiivinen kierre, Veikkauksen toimitusjohtaja Risto Nieminen sanoo.

– Veikkausliigan nimestäkin voi jo päätellä, että yhteistyömme on läheistä. Sitä on tehty jo vuosikymmeniä ja se on jatkuvasti tiivistynyt. Tavoitteet meillä ovat hyvin pitkälti yhteneväiset.

Myös Veikkausliigan toimitusjohtaja Jan Walden painottaa yhteistyön pitkäjänteisyyttä ja yhteisiä intressejä suomalaisen jalkapalloilun kehittämisessä.

– Veikkaus on meille pitkäaikainen ja erittäin tärkeä kumppani. Tuloksia koko suomalaisen jalkapalloilun hyväksi tehdään pitkällä tähtäyksellä ja Veikkauksen osuus tässä on ratkaisevan tärkeä, Walden sanoo.

(Lähde: Veikkausliigan tiedote)

//