Pietarsaaren Jaro teki upean nousun JJK:n vieraana ja haki arvokkaan pisteen Jyväskylästä. Jaro sai varsinaisen shokkialun, sillä ottelu oli JJK:lle jo 2-0 kolmen peliminuutin jälkeen, kun Tamas Gruborovics rankaisi kahdesti.

– Alku oli aikamoinen shokki, mutta pelaajien päät eivät painuneet alas. Tulimme vielä ensimmäisen jakson aikana kahden maalin takaa tasoihin, Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko hehkuttaa Jaron kotisivuilla.

Toisen puoliajan alku meni samoilla nuoteilla Tommi Karin siirtäessä isännät 3-2 johtoon. Ilya Vaganovin ulosajo 67. minuutin kohdalla ei todellakaan auttanut takaa-ajoa, mutta Jaro pakotti JJK:n pistejakoon, kun Maksim Vasiljev tasoitti pelin vartti ennen loppua.

– Toisella puoliajalla jouduimme jälleen tappiolle, mutta taistelimme itsemme väkisin tasoihin. Tällä kertaa teimme sen vielä alivoimalla. Taistelimme hienosti loppuun asti. Olemme olleet aikaisemmin liian huolimattomia erikoistilanteissa, mutta kahdessa viime ottelussa olemme onnistuneet niissä, Eremenko summasi.

//