Boströmin Örebro kuritti Djurgårdenia

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Sixten Boströmin käskyttämä Örebro haki sunnuntaina täydet kolme pistettä suomalaisia vilisseestä Djurgårdenista. Tällä kaudella Allsvenskanissa pahasti alisuorittaneella Djurgårdenilla esiintyi peräti neljä suomalaista täydet 90 minuuttia: Kasper Hämäläinen, Daniel Sjölund, Joona Toivio ja Jani Lyyski.

Boström laittoi puolestaan avaukseen Fredrik Nordbackin, kun taas alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaajamme Denis Abdulahi pääsi kentälle 80.minuutin kohdalla.  Örebro voitti lopulta mittelön 2-0 Paulinhon ja Valdet Raman maaleilla.

Voitolla Örebro nousi tasaisessa keskikastissa sarjan kuudenneksi. Sen sijaan Djurgården taistelee sarjapaikasta häntäpäässä, neljänneksi viimeisenä.

//

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!