Helsingin Jalkapalloklubin sensaatiovoitto Schalkea vastaan kirvoitti myös monet tunnetut suomalaiset tuulettamaan internetin syövereissä. SuomiFutis.com-sivusto keräsi muutaman kommentin kasaan Twitteristä.

Suomen entinen ulkoministeri Alexander Stubb otti hurmoksessa freudilaisesti kantaa Suomen alkoholipolitiikkaan, kun suomalainen jalkapalloilu (Finnish football) muuntui giniläiseksi goottipalloksi (Ginnish gootball):

Big moment in Ginnish gootball. #HJK beats #Schalke04 2-0! Pukki scores both goals. The whole team plays a fantastic game. Thank you HJK! (Suuri hetki suomalaisessa jalkapalloilussa. HJK lyö Schalken 2-0! Pukki ampuu molemmat maalit. Koko joukkue pelasi fantastisesti. Kiitos HJK!)

Helsinkiläisfutaajille satoi tukea myös jääkiekkoilijoilta. Jarkko Ruutu tweettasi puoliajalla sekä englanniksi että suomeksi – antaen samalla pukeutumisvinkkejä urheilutoimittajille:

Pretty impressed how HJK helsinki is playing Schalke from Germany in UEFA Europe league. David vs. Goliath 1-0 on halftime. (Olen vaikuttunut siitä kuinka HJK pelaa saksalaista Schalkea vastaan UEFA Euroopan liigassa. David vastaan Goliath 1-0 puoliajalla.)
Ja vielä pikku note. Niki Juuselalla todella tyylikäs puku. Suoraan toimittajen pukeutumislistan kärkeen! Tosta vois muutkin ottaa mallia!

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen peukutti television äärellä ennen kaikkea Jari Litmasta:

HJK-Schalke 2-0. Olipa hieno katsoa Hollolalaisen legendan menoa. Hyvä Litti!

Huuhkajien Tim Sparv osallistui niin ikään nettikeskusteluun:

Impressed with HJK, 2-0 home vs Schalke. Another big performance like this and we could be talking about history being made. (Olen vaikuttunut HJK:n suorituksesta, 2-0 kotona Schalke avastaan. Vielä toinen tällainen näyttävä esiintyminen ja voimme nähdä historiallisen hetken.)

Taitoluistelija Laura Lepistö paljasti myös seuranneensa HJK-miehistön hienoa ottelua:

Congrats #HJK ! (Onnittelut HJK:lle!)

//