Huuhkajat kohtaa Mixulle tutun Itävallan

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Mixu Paatelaisen luotsaamat Huuhkajat kohtaa ensi vuoden karkauspäivänä eli 29. helmikuuta 2012 harjoitusmaaottelussa Itävallan. Ottelu pelataan vieraskentällä, mutta tarkka pelipaikka ja -aika päätetään myöhemmin.

Suomella on toistaiseksi kasassa 12 Itävalta-matsia, joista saldona on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 8 tappiota, maalieron ollessa 16-25. Valmentaja Paatelaiselle Itävalta on tuttu vastus pelaajauransa ajalta, sillä Mixu on ainoana suomalaisena kohdannut alppimaan neljässä A-maaottelussa osuen kertaalleen vastustajan verkkoon. Tuo maali syntyi toukokuussa 1993 MM-karsinnoissa Turun Urheilupuistossa.

Itävallan maajoukkueluotsina on maaliskuusta 2009 alkaen toiminut Dietmar Constantini, joka seurasi tehtävässään tshekkilegenda Karel Brückneriä. Constantinin saldo on 21 ottelun jälkeen 7 voittoa, 2 tasapeliä ja 12 tappiota, maalierolla 27-36.

Meneillään olevissa EM2012-karsinnoissa Itävalta on samassa lohkossa yhdessä Saksan, Belgian, Turkin, Azerbaidzhanin ja Kazakstanin kanssa kuuden ottelun jälkeen neljäntenä. Kasassa on 2 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota maalierolla 10-10. Viimeksi itävaltalaiset kärsivat kotonaan niukan 1-2 tappion Saksalle.

//


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!