Carl Jenkinson debytoi Englannin Valioliigassa lauantaisessa huippukohtaamisessa, jossa suomalais-englantilaisen Arsenal hävisi Liverpoolille 0-2. Jenkinsonista tuli samalla 19. suomalaisfutaaja, joka on esiintynyt Englannin pääsarjassa (lue uutinen). Tappiosta huolimatta Jenkinson uskoo parempaan huomiseen ja luottaa vahvasti nuoreen ryhmäänsä.

– Meillä on hyvä ja yhtenäinen ryhmä. Meillä tulee olemaan ylä- ja alamäkiä, ja se kuuluu jalkapalloon. Tänään asiat vain eivät sujuneet, mutta niin voi tapahtua. Meillä on paljon laatua joukkueessa. Paljon on myös nuoria pelaajia, mutta olemme siellä syystä, Jenkinson jutteli Talk Sportille pelin jälkeen.

– Ihmiset uskovat meihin. Meidän nuorten pelaajien on otettava askel eteenpäin ja otettava vastuuta, ja sen me teemme. Tiedän, että pelaajat ovat valmiita tekemään niin ja meillä on laatua siihen.

//