Veikkausliigan lauantain ainoassa matsissa kohtaavat JJK ja FC Inter. Kotijoukkue JJK:n päävalmentaja Kari Martonen tuntee turkulaisten pelitavan ja tietää myös voittoreseptin.

– Meidän pitää uskaltaa pelata omaa syöttöpeliä kärsivällisesti. Muutamissa viime peleissä ollaan aloitettu erittäin hyvin, mutta sitten ei olla pystytty rauhoittamaan ja tietyllä tavalla jäädyttämään, tappamaan peliä. Maarianhaminassa oltaisiin voitettu jos oltaisiin pystytty ja maltettu pelata toisella puoliajalla 4-5 pitkää hyökkäystä, Martonen paaluttaa JJK-sivuilla.

– Heillä on selkeä tapa pelata ja joukkueen runko on ollut kasassa pitkään. Keväällä hävittiin Turussa 2-0, silloin oltiin pelillisesti ihan hyvin mukana, mutta Inter sai kaksi ehkä pikkuisen heppoista rankkaria ja voitti niillä maaleilla. Kyllä se on meidänkin aika pärjätä Interille Veikkausliigassa. Ollaan näytetty Liigacupissa, että pystytään heidät voittamaan, nyt pitää osoittaa että kyetään siihen liigassakin, päävalmentaja sanoo.

//