HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen säteili tyytyväisyyttä FC Schalke 04:n kaaduttua 2-0 Euroopan liigan karsintakierroksen ensimmäisessä osassa. Kovissa liemissä keitetty Muurinen nauttii toki ainutlaatuisesta hetkestä, mutta toppuuttelee samalla innokkaimpia muistuttaen viikon päästä pelattavasta ratkaisevasta matsista.

– Erinomainen tulos. He eivät saaneet vierasmaalia ja meillä on kaksi maalia. Se antaa meille joka tapauksessa mahdollisuuden. Jotain tällaista sensaatiomaista toivoi parhaissa unissaan. Se toteutui tänään 2-0, mutta tiedän, että tämä oli vasta puoliväli. Schalken stadionilla on varmasti kuumat paikat, Muurinen sanoi YLE:lle.

– Ihan mieletöntä. Puolustuksessa taisteltiin ja teimme sen koko joukkueena. Hyökättiin tosi hyvillä vastaiskuilla ja Teemu Pukilta sensaatiomainen peli. Emme kuitenkaan olleet pelkästään kahden maalin varassa, vaan meillä oli myöskin muitakin paikkoja. Joukkue pelasi tänään mielettömän pelin.

//