Suomen jalkapallomaajoukkueen kantaviin voimiin lukeutuva Perparim Hetemaj uskoo, että Italian Serie A ei pääse alkamaan viikonloppuna lakon vuoksi. Chievo Veronan mies ei tiedä vielä mahdollisen lakon kestoa.

– Näyttää siltä, että lakko toteutuu. En tiedä miten pitkä siitä tulee, mutta kaukana sovusta vielä ollaan, kun 20 seuran presidentistä vain kaksi äänesti sopimuksen hyväksymisen puolesta, Hetemaj sanoo YLE:lle.

Hetemaj’n Chievon kausi piti alkaa tulevana sunnuntaina vierasottelulla kärkiryhmien joukkoon povattua Laziota vastaan.

– Tapahtui se sitten nyt tai myöhemmin, niin me olemme valmiit kauden avaukseen. Heti ensimmäisessä pelissä tulee kova haaste, sillä vastassa on viime kaudesta entuudestaan vahvistunut Lazio.

Mahdollisen lakon syynä on se, että pelaajat eivät hyväksy seurojen vaatimuksia antaa valmentajille oikeus sulkea ei-toivottuja pelaajia edustusjoukkueen treenien ulkopuolelle. Pelaajat taas vaativat, että valmentajien epäsuosioon joutuneet pelaajat saisivat harjoitella normaalisti seurojen mukana.

//