Suomen Palloliitto reagoi juuri eri medioiden uutiskilpaan liittyen Teemu Pukin kuumasta Schalke-siirrosta. Suomen Palloliiton kilpailutoiminto päivystää kansainvälisiä siirtoja aina torstaiaamuun (1.9.) kello 01.00 saakka.

Eri medioissa on kerrottu, että kansainväliset siirrot eivät ole mahdollisia enää kello 18.00 (Suomen aikaa) jälkeen, koska Palloliiton toimisto sulkee ovensa. Kansainvälisen siirtoikkunan viimeisenä päivänä (31.8.) siirtoja seurataan kuitenkin aina seuraavaan vuorokauteen kello 01.00 saakka, jolloin Keski-Euroopassa vaihtuu vuorokausi.

Näin siirrot ovat voimassa, jos paperit saapuvat Palloliittoon ennen kello 01.00 torstaina. Joissain medioissa on virheellisesti kerrottu myös Teemu Pukin siirtoon liittyen, että Saksan jalkapalloliitto (DFB) sulkisi kilpailutoimintonsa paikallista aikaa kello 18.00 (19.00 Suomen aikaa). Myös DFB:n kilpailutoiminto on siirtoikkunan viimeisenä päivänä auki aina kello puoleenyöhön (CET) asti.

//