SuomiFutis.com uutisoi jo lauantaina, että Roman Eremenkon Kiovan Dynamo on lähellä sopimusta Slovakian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Vladimir Weissin kanssa. Viimeisin tieto kertoo, että Weiss on läpäissyt Dynamon lääkärintarkastuksen ja sopimus on enää allekirjoituksia vaille valmis.

21-vuotias lukeutuu slovakkien lahjakkaimpiin pelaajiin – Weiss siirtyy Dynamoon Manchester Citystä, jossa peliaikaa ei ole herunut. Viimeksi Weiss on pelannut lainalla skottilaisessa Rangersissa ja sitä ennen Jussi Jääskeläisen Boltonissa.

– Jalkapalloilija (Weiss) on läpäissyt lääkärintarkastuksen ja hänet julistetaan pian Dynamon vahvuuteen, Dynamon päävalmentaja Juri Semin paljasti Kryvbas-ottelun jälkeen 2+2:lle.

– Weiss voi pelata usealla pelipaikalla. Weiss pystyy pelaamaan erityisesti laidalla ja myös keskikentän keskustassa. Kyseessä on monipuolinen pelaaja, Semin selvensi Dynamon lehdistötilaisuudessa.

//