Turun maanantainen paikalliskamppailu oli paikoin viihdyttävä, mutta yleisöä ei hemmoteltu jalkapallon suolalla eli maaleilla. TPS-käskijä Marko Rajamäki myöntää olevansa puoliksi tyytyväinen, vaikka voitto olisi toki kelvannut TPS-miehistölle.

– Totta kai lähtökohtaisesti lähdetään aina voittamaan. Se on ihan selvää, mutta toisaalta ei me hävittykään. Oli tämä vähän sellaista kyttäämistä ja odottelua. Interillä oli ehkä muutama vaarallisempi paikka, mutta mielestäni meillä oli enemmän pallo hallussa, varsinkin tuossa lopussa. Olen semi-tyytyväinen pisteeseen, Rajamäki analysoi TPS:n sivuilla.

Rajamäen mukaan maali olisi varmasti vaikuttanut ottelun luonteeseen. Inter joutui myös muuttamaan pelisuunnitelmaansa.

– Jos olisi tullut maali, niin se lähtisi siitä repeämään ja toinen joutuisi raapimaan. Kumpikin yritti, mutta kumpikaan ei ottanut myöskään riskejä. Interillä oli myös tietty kunnioitus meitä kohtaan, niin että he joutuvat muuttamaan vähän omaa juttuaan. He joutuivat fiksaamaan sitä omaa juttuaan, koska pelkäävät jotain meissä.

//