Loukkaantumisten ja sairastapausten runtelema (lue uutinen) Kiovan Dynamo tiedotti pelaajien terveystilanteesta maanantaina. Suomalaisia kiinnostaa erityisesti Roman Eremenkon kunto, sillä Huuhkajat pelaa jo ensi viikolla Moldovaa vastaan EM-karsintamatsin. Eremenkolla on virusinfektio, jonka toipumisennuste jää hieman epäselväksi.

– Romanilla on virusinfektio. Sunnuntaina hänen lämpötilansa nousi 39 asteeseen. Maanantaina terveydentila normalisoitui ja olo on tyydyttävä. Valitettavasti Roman ei voi osallistua harjoituksiin tänään eikä huomenna, joukkueen lääkäri Andrei Shmorhun sanoo seuran verkkosivuilla.

Dynamon hyökkääjätähti Andrei Shevchenko on puolestaan matkustanut ulkomaille, jossa asiantuntijat kuntouttavat miehen murtunutta leukaa. Shmorhun arvioi, että Shevchenko palaa Kiovaan kymmenen päivän kuluttua.

//