Saksalaisseura FC Schalke 04 on vahvistanut HJK-kärki Teemu Pukin siirtymisen Bundesliigaan kolmivuotisella sopimuksella.

– Teemu Pukki on erittäin nuori ja erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jolta löytyy valtavasti potentiaalia. Hän osoitti kahdessa ottelussa meitä vastaan, mihin hän kykenee. Toivomme, että hän vahvistaa joukkuettamme, manageri Horst Heldt julisti seuran virallisilla internetsivuilla.

– Olemme seurassa erittäin ylpeitä, että Teemu siirtyy Bundesliigan yhteen parhaimmista joukkueista. Toivomme hänelle paljon onnea ja loistavaa tulevaisuutta Schalkessa, HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio puolestaan iloitsee HJK:n sivustolla.

Schalken suuresta kiinnostuksesta Pukkia kohtaan kertoi Suomessa ensimmäisenä SuomiFutis.com-sivusto jo myöhään sunnuntai-iltana. Tämän jälkeen siirron ympärillä on liikkunut paljon uutisia, joiden perusteella viime päiviä voidaan kuvailla tapahtumarikkaiksi.

//