Teemu Tainio pelasi pienistä nivusvaivoistaan huolimatta New York Red Bullsin avauskokoonpanossa tärkeässä New England -vierastasapelissä Pohjois-Amerikan MLS-liigassa. Red Bulls tarvitsee nyt kaikkia runkopelaajiaan, sillä pudotuspelit ovat karkaamassa käsistä (lue uutinen). New Englandilta napattu vieraspiste on laiha lohtu, sillä energiajuomajätti ei saalistanut taaskaan voittoa. Yhdestätoista viimeisestä sarjamatsista Red Bulls on voittanut ainoastaan yhden mittelön.

Koska kilpailu pudotuspelipaikasta on kova, on toki pistekin parempi kuin ei mitään. Kaiken lisäksi Red Bulls oli jo 0-2-tappioasemassa, kunnes Dane Richards sai upean läpisyötön puolustuslinjan taakse ja kavensi 1-2:een ottelun 53. minuutilla. Sen jälkeen Red Bullsin tilanne parani entisestään kotijoukkueen ottaessa punaisen kortin.

Yhden miehen ylivoima kariutui kuitenkin Tainion hölmöilyyn: keskikentän ankkurina operoinut ex-maajoukkuepelaaja taklasi vastustajaa takaapäin täysin vaarattomalla alueella ja lensi suihkuun 69. minuutilla. Richards pelasti kuitenkin Red Bullsin nöyryytykseltä tasoittamalla matsin kolme minuuttia ennen päätösvihellystä.

//