Tämän liigakauden ylivoimainen ykkönen HJK pelaa tänään pisteistä Jaroa vastaan Sonera Stadiumilla.

Ero yhden ottelun enemmän pelanneeseen sarjakakkonen Interiin on jo 15 pistettä, joten mestaruus on sitä myöten taputeltu. HJK:n tähtipelaaja Alexander Ring tekee kuitenkin selväksi, mitä Jaro-matsista haetaan.

– Vain voitto kelpaa meille keskiviikon ottelusta. Voitolla ottaisimme todella vahvan otteen mestaruudesta, Ring sanoo HJK:n matsiennakossa.

Heinäkuussa Jaro voitti HJK:n Pietarsaaressa lukemin 1-0. Ringin mukaan se oli HJK:lta heikko esitys.

– Jaro kyllä ansaitsi voiton silloin. Tällä kertaa meidän on pelattava huomattavasti yhtenäisemmin ja puolustettava tarkasti koko peli nukahtamatta kertaakaan. Koko 90 minuuttia kestävä virheetön puolustuspeli on myös aktiivisen hyökkäyspelin edellytys.

//