HJK ja seuran suurimpiin lupauksiin kuuluva keskikenttäpelaaja Alexander Ring, 20, ovat solmineet nykyiselle sopimukselle kahden vuoden jatkon. Uusi sopimus yltää nyt vuoden 2015 loppuun.

– Alex on pelannut erinomaisen vuoden HJK:ssa ja periaatteessa noussut vuoden aikana Klubi 04:stä edustusjoukkueeseen ja edelleen A-maajoukkueeseen saakka. Mikäli hän jatkaa samanlaista kehittymistä, tulee hän olemaan kiinnostava pelaaja myös maailmalla, HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio sanoo HJK:n verkkosivuilla.

Helsingissä syntynyt, mutta juniorivuotensa Saksassa asunut ja jalkapalloillut Ring on edustanut HJK:ta vuodesta 2003 lähtien. Hän pelasi vielä viime kaudella pääosin farmijoukkue Klubi 04:n riveissä, mutta debytoi HJK:ssa kesällä ja kävi myös lyhyellä lainalla Tampere Unitedissa.

Tänä vuonna nuorukainen on noussut HJK:n edustusjoukkueen yhdeksi avainpelaajaksi ja päässyt myös mukaan Suomen A-maajoukkueen rinkiin.

//