Haka ilmoittaa nettisivuillaan vahvistuneensa siirtoajan umpeutumisen kynnyksellä. Maanantaina joukkueeseen liittyneen puolustaja Niko Pereran ohella uusia nimiä ovat keskikentällä viihtyvät Lassi Luoto ja William de Mattia eli Dema. Perera ja Luoto ovat tällä kaudella edustaneet Ykkösessä FC Espoota, Dema puolestaan PoPaa.

Dema on pelannut TamU:ssa sekä HJK:ssa yhteensä 20 liigaottelua ja maalannut niissä kahdesti.

– Siirto ratkesi vasta viime tingassa, mutta olen tyytyväinen, että pääsen taas näyttämään kykyjäni Veikkausliigassa, Dema tuumaa.

Hankinnat ovat siinäkin mielessä tarpeen, että varoitustili on hakalaisista katkolla peräti kahdeksalla pelaajalla.

– Joukkue on tehnyt kauden aikana upeaa työtä ja seurajohto haluaa antaa joukkueelle lisää työkaluja mahdollisimman hyvään loppusijoitukseen. Mistään suurista kustannuksista ei kuitenkaan ole kyse. Näiden jokaisen pelaajan kohdalla mietimme myös tulevaisuutta. Heillä kaikilla on nyt näytön paikka tulevia kausia ajatellen, FC Hakan vt. toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

//