FC Inter kohtaa HJK:n Veikkausliigan kärkiottelussa sunnuntaina. Turkulaisilla on vielä ohut sauma jopa mestaruuteen, vaikka eroa kaksikon välillä on jo 16 pistettä.

HJK on ollut varsin dominoiva liigassa sekä hyökkäyksen että puolustuksen suhteen tällä kaudella. Turkulaisjoukkueen valmentaja Job Dragtsma sanoo SuomiFutis.com-sivustolle, että voiton avainasia on keskittynyt suoritus. Pelialusta näyttelee myös tärkeää roolia pelissä.

– Meidän täytyy saavuttaa korkea pelillinen taso lyödäksemme HJK:n. Kuten kaikissa peleissämme, me pelaamme kuitenkin voitosta ei tasapelistä. Uskon, että voimme saada hyvän tuloksen mikäli pystymme pysymään keskittyneenä koko pelin ajan. On myöskin tärkeää, että peli tulee olemaan luonnon nurmella eikä tekonurmella, mikä sopii meille paremmin, Dragtsma tokaisee SuomiFutis.com-sivustolle.

”He eivät tule voittamaan joka peliä”

HJK menetti taannoin kolme avainpelaajaa (Rafinha, Dawda Bah ja Teemu Pukki). Hollantilaisluotsi uskoo tämän näkyvän pelissä, mutta isossa kuvassa HJK jyllää laajalla pelaajamateriaalilla.

– HJK on tosiaan menettänyt kolme avainpelaajaa. Tottakai se tulee vaikuttamaan heidän peliinsä, erityisesti hyökkäyksessä, mutta silti heillä tulee olemaan tarpeeksi pelaajia jäljellä. Uskon, että HJK:ssa ajatellaan, että heillä on jo tarpeeksi pisteitä mestaruuteen. He eivät tule voittamaan joka peliä, mutta uskon kyllä, että he ovat siinä asiassa oikeassa.

//