FC Inter jatkaa mitalijahtia VPS:n vieraana maanantaina. Interin lähtökohdat syksyn ratkaisuotteluihin ovat varsin hyvät.

Joukkue sai raavittua henkisesti tärkeän voiton viime keskiviikkona. Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma myöntääkin, että MYPA-voitto oli tärkeä.

– Oli enemmän kuin tärkeää, että saimme voitottomien otteluiden putken poikki viime keskiviikon MYPA-ottelussa. Se antaa luonnollisesti varsinkin henkisellä puolella hyvät lähtökohdat maanantain VPS-otteluun, Inter-luotsi sanoo Interin verkkosivuilla.

Vaikka Inter onkin sarjataulukossa kakkosena ja VPS toiseksi viimeisellä sijalla, ei ottelu ole etukäteen ajateltuna selvä. Inter oli edellisellä Vaasan vierailulla helisemässä ottelun alusta asti VPS:n prässin kanssa. Päävalmentaja Dragtsma korostaa, että maanantaina joukkueen pitää olla hereillä alusta asti.

– Viime kerralla Vaasassa emme pystyneet parhaimpaamme. VPS tuli tuolloin otteluun vahvalla prässillä ja sai meidät vaikeuksiin. Nyt meidän pitää päästä peliin mukaan heti alusta lähtien, jottemme joudu samanlaisiin vaikeuksiin kuin viimeksi.

//