Roman Eremenko pelasi sunnuntaina jo toisen täyden sarjamatsin venäläisen Rubin Kazanin väreissä, kun taas velipoika Alexei Eremenko junior kulutti tuttuun tapaansa vaihtopenkkiä kirvelevässä 2-3-kotitappiossa pietarilaista Zenitiä vastaan.

Rubinin päävalmentaja Kurban Berdyev oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hiljaista miestä. Stressaantuneen oloinen koutsi hermostui jopa toimittajalle, joka ihmetteli Berdyevin päätöstä vaihtaa kymmenen minuuttia ennen pelin loppua keskikenttäpelaaja hyökkääjän tilalle.

– Kenet olisi sitten pitänyt vaihtaa? Seuraava kysymys!

Berdyevin paine sen kuin kasvaa, sillä Zenit siirtyi sarjajohtoon ja on jo 11 pistettä edellä Rubinia, joka taistelee tosissaan ylemmän loppusarjan paikasta kuusi pistettä perässä olevan Krasnodarin kanssa, kun jäljellä on vielä kuusi kierrosta alkusarjaa.

//