Suomen A-maajoukkueen Riku Riski on varmasti merkitty mies, kun Örebro pelaa IFK Göteborgia vastaan Allsvenskanissa sunnuntaina.

Riski debytoi komeasti Örebrossa viime maanantaina ollen kentän ehdottomasti näkyvin ja vaarallisin pelaaja (lue uutinen). Riski värkkäsi Sixten Boströmin ryhmän jopa johtoon, joka ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti.

IFK Göteborgissa on tutkittu todennäköisestu tarkkaan Örebron pelitapa ja vaarallisimmat pelaajat. Göteborgilaisten apuvalmentaja Teddy Olausson tietää Riskin taidot.

– Örebro on lainannut suomalaisen Riku Riskin (Widzew Lodzista) syksyksi ja hän oli todella hyvä heidän viimeisessä pelissään (AIK). Lyhyehkö pelaaja, joka oli todella hyvä pallon kanssa. Myös hänen kollegansa keskikentällä, Emil Berger ja Nordin Gerzic ovat taitavia pallon kanssa. Loistavia pelaajia kaikki kolme, Olausson sanoo.

//