Maajoukkuehuuman keskellä Veikkausliigan joukkueet valmistautuvat viimeiseen rypistykseen. HJK:ssa europelien päättyminen ja maaottelutauko olivat ihanteellinen ajankohta parin päivän lomalle ennen kauden viimeistä kolmannesta liigassa. HJK-toppari Mathias Lindströmin mukaan tauko oli paikallaan.

– Tällaisen kesän ja kaiken europeleistä nousseen hälinän jälkeen oli todella hyvä saada ajatukset pois jalkapallosta. Se teki paitsi fyysisesti myös henkisesti hyvää, Lindström sanoo HJK:n verkkosivuilla.

HJK on jo lähes varma mestari, mutta liigan loppuhuipennuksen keskellä pelataan myös Suomen Cupin finaali. Vajaan kolmen viikon päästä pelattava finaali HJK:n ja KuPS:n välillä on Lindströmin mukaan joukkueelle myös tärkeä paikka.

– Tupla on ilman muuta kauden päätavoitteemme. Sen saavuttaminen vaatii kuitenkin meiltä todella kovaa työtä. Liigassa on vielä paljon pisteitä jaossa, eikä Cupin finaalissakaan ole ennakkosuosikkeja. Lisäksi syksyn mittaan peleissä tunnelma muuttuu joka vuosi hieman taistelevammaksi.

//