Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen lupaa, että myös Hollantia vastaan kentälle menee iskukykyinen joukkue, jossa iällä ei ole mitään merkitystä. Paljon puhuttu ”nuorennusleikkaus” jatkuu siten, että vanhoilla meriiteillä ei lohkea avauskokoonpanon paikka.

– Iällä ei loppujen lopuksi ole mitään merkitystä. Merkitystä on sillä, kuinka paljon pelivuosia on edessä ja kuinka hyvässä iskussa on tällä hetkellä. En missään nimessä katso ikää valitessani joukkuetta. Alhainen keski-ikä kuvastaan kuitenkin sitä, että haluamme antaa nuorille mahdollisuuksia. Se linja jatkuu, Mixu naulaa Palloliiton sivuilla.

– Pää edellä kohti haastetta. Harjoituksemme ovat menneet hyvin ja suunnitelman mukaan. Olemme harjoitelleet tapaa, jolla haluamme Hollantia vastaan pelata.
Tiedostamme haasteen vaativuuden, pelaamme kuten moneen kertaan todettua maailman ykkösjoukkuetta vastaan. He ovat fantastinen joukkue nimenomaan hyökkäyksen kannalta.

//